21 de gen. 2011

PROJECTE

L'objectiu d'aquest projecte, és tenir un espai on poder fer córrer els trens i l'slot(coloquialment Scalextric), en un espai real però cap representació de cap línia de tren ni d'Scalextric.
Representarà l'època de quan hi havien les locomotores de vapor però també m'hi agradaria poder-hi posar algun tren com els AVE.
Hi haurà una estació oculta de tipus Fiddle Yard amb minicàmeres per grabar i poder veure els trens per tant haurà d'estar tant ben decorada com si estigués en un lloc visible.
Pels transports de mercaderies, seran necessaries dues estacions terminals de mercaderies, per poder fer anar les mercaderies d'un lloc a un altre. Aquestes empreses n'hi haurà una a la muntanya i arribada a la ciutat.
Hi haurà d'haver puntualitat en els horaris tant dels trens de viatgers com els de mercaderies.
Si mirem el que fan altres països, concretament els Americans, cal fer una fitxa en la que s'assignin el número de vehicle, la càrrega, l'origen, el destí, ...
La ambientació estarà basada en l'època de les locomotores de vapor i paissatge muntanyós i poble alpí com si fos suís o austríac.
Serà analògic en el primer moment i més endavent ho aniré canviant a digital, encara no sé de quin tipus.
Al sud-oest hi haurà un magatzem de locomotores.
M'agradaria posar-m'hi càmeres a totes les locomotores, ja que un altre gran hobby meu és el vídeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada