5 de març 2011

DESCRIPCIÓ MÒDUL 1

Està situat a la dreta de tot, al costat de la paret, és el menys accessible. És el que actualment està en construcció, és el més complex, degut a que té una estació petita de muntanya de passatgers de la línia OVP (Organització Viatgers i Passatgers), amb el seu funicular que puja, anomenada Predaz. D'allà surt un camí que puja cap a una muntanya d'uns 80cm d'altura desde la taula que està a un metres del terra.
L'estació té 3 andanes, ja fetes, més endavant explicaré com les vaig fer, amb més de 1000 trossets de cartró pluma de 5mm de llarg per 3mm d'ampla, enganxat a una fusta de 1cm de gruix.
L'estació està tota modificada, per tal de que no es reconegui la marca, el model a primera vista, a no ser de ser un professional en aquest tema. També hi ha una valla, feta amb cartró pluma de 5mmde 7cm d'alçada marcant amb cúter la forma que ha de tenir(falta pintar-les), també hi ha una torratxa d'un to blanc beix amb flors pintades sobre flocatge de Woodland Scenics de color vermell, la torratxa també està feta amb cartró pluma. En tota l'estació només m'he gastat 10€ sense comptar les vies.
Després hi han unes escales, que s'aguanten amb un mur de contenció, fet amb cartró pluma de 3mm pintat amb color base gris neutre dels xinos(no sé ni la marca), amb aguades negres(també dels xinos) i pinzell sec blanc grisós(fent barreja de blanc i gris neutre, tots dos dels xinos). Les escales estan fetes, amb el que sobre de les TREE ARMATURES de WOODLAND SCENICS, que com que s'ha d'enganxar el tronc del suport, queda un plàstic amb forma d'esglaó.
Després hi ha un mur de contenció fet igual que l'altre, fins a l'entrar al túnel, que encara no he fet, però faré servir el mateix sistema.
De les escales, en surt un camí de terra, fet amb terra fina, agafada d'un camp de pagès i triturada amb una mà de morter, i passades per un colador.
S'enganxa amb cola i queda el camí.
També  hi han unes roques, que estan fetes amb escaiola, i molts arbustos, de WOODLAND SCENICS, pintats igual que per fer les flors de la torratxa, la herba està feta amb trossos d'alfombra de BUSCH, i dissimulat amb arbustos, arbres i gespa electrostàtica.
Deprés els excurssionistes, hauràn de passar per sota el funicular, on el funicular, passarà per un pont i els excurssionistes per sota. A dalt de tot de la muntanya hi sortirà un riuet petit, que donarà vida a la muntanya, un càmping, un refugi de fusta i un lloc per fer una barbacoa.
Quan estigui penjaré fotos del procés i l'explicació més detallada de tal com s'ha fet tot.
L'estació, està composta per 2 vies mortes i 2 vies de pas, amb una desviació màxima de 9º i un radi de curva, de 360mm (R1), no havia llegit, els problemes que provoca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada