7 de març 2011

DESCRIPCIÓ MÒDUL 3

Aquest mòdul, és el que està més cap a la dreta al fons, amb una possibleampliació ja pensada de cara a aquest mòdul, que és el més petit de tots(només fa la meitat de tot l'ampla i és força estret.
Serà la part urbana de la ciutat, ambientat en París, ja que és molt més fàcil trobar edificis d'aquesta ciutat en aquesta escala i a més m'agrada aquella ciutat.
Hi passarà un tramvia, que donarà la volta a tot el mòdul. També els carrers tindràn instal·lat el Faller Car System, que penso que donarà vitalitat al poble. En una plaça m'agradaria fer-hi un monument que hi ha al meu poble dedicat a Ildefons Cerdà.
Aquest mòdul, també tindrà una estació de mides considerables, amb apartat de mercaderies i passatgers, d'on sortirà la línia OVP i OMP, la de passatgers i la de mercaderies.
Aquests poble serà petitet, degut als radis de curves.
Això estarà situat a altura 0, però amb una desventatge, que hi hauran punts en què no es veuran els detalls que hi faci, degut a una vora que tinc de protecció anticaigudes de trens.
La construcció d'aquest mòdul, serà el penúltim a realitzar-se, ja que vull agafar experiència en aquest tema, abans de posar-me en l mòdul més difícil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada