10 de març 2011

DESCRIPCIÓ MÒDUL 6

Està a la dreta del mòdul 5 i també forma part de l'ampliació, de fet, podríem dir que és el punt on el tren agafa més altura fins arribar a nivells de 65cm d'altura, és a dir en aquest mòdul, hi ha molt a explicar i molt a treballar pel fet de ser el mòdul més complicat de fer de tota la xarxa.

+20cm, línia de mercaderies a via única, recórrer un traçat visible i ràpid, per poder utilitzar trens llargs, amb grans obres d'enginyeria.
+40cm, la línia de passatgers de doble via, arriba en el mòdul, a punt per agafar les rampes helicoidals, on passa per sota un gran pont de pedra abans d'entrar altra vegada al túnel, on agafa una rampa helicoïdal, que el puja fins al nivell de sobre.

+55cm, és quan surt del túnel que amaga la rampa helicoidal passa per sobre el pont que hem mencionat abans quan explicavem el nivell +40cm, sempre amb pujada on donarà mitja volta a la muntanya i torna a entrar en un túnel, que amaga una altra rampa helicoidal on sortirà a 70 cm d'altura, on a partir d'aquí, ja amb un trajecte més recte, fora d'aquest mòdul, anirà baixant.

Fins aquí el tema tren.
El paissatge serà molt muntanyós, ideal pels amants al muntanyisme i pels modelistes, ideal per fer anar la imaginació.
Com ja sabeu, tot el que pugui serà artesanal, fet per mi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada